Bejelentés


Seth F. Henriett(Fajcsák Henrietta) Autizmus™Keresés a honlapon

A képzelet virága (Egy festménnyel világhírű), Wikia- Fajcsák Henrietta (Seth F. Henriett), 1995-2017


Henriett Seth F. (Seth F. Henriett, Fajcsák Henrietta): Flower of Imagination (A képzelet virága) Egy könyv (Autizmussal önmagamba zárva, 2005) egy mondata után ("Volt egyszer egy világ, a világon egy bolygó, a bolygón egy földrész, a földrészen egy ország, az országban egy város, a városban egy lakás, a lakásban egy szoba, a szobában egy ember, s az emberben egy világ.") és egy szoba (Childhood autism and savant syndrome memorial room: Gyermekkori autizmus és savant szindróma emlékszoba) előtt egy festménnyel (A képzelet virága, 1995, reprodukciós munka: Autizmussal önmagamba zárva, 39. oldal) világhírű: 2012.
Photo-Montage-Famous-People-Autism-6 of 12700 méter vizuális történelem "Az elme fája" címmel Seth F. Henriett (Fajcsák Henrietta): Flower of Imagination (Képzelet virága c., 1995 - ös, később datált gyermekkori festményével Daniel Tammet, Matt Savege, Thristan "Tum-Tum" Mendoza, Darold A. Treffert és más autisták társaságában, a jövő autista savantjainak a valaha élt leghíresebb autista savant elődöktől, az úttörőktől.
Photo-Montage-Famous-People-Autism-Cover-Page700 méter vizuális történelem "A mi történetünk: az autizmus" címmel: Henriett Seth F. (Seth F. Henriett, Fajcsák Henrietta) Donna Williams, Birger Sellin, Nikola Tesla, Bartók Béla, Andy Warhol és más híres autisták társaságában, a jövő autista savantjainak a valaha élt leghíresebb súlyos és enyhe autista savant elődöktől, az úttörőktől.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!