Bejelentés


Autizmus Seth F. Henriett (~Fajcsák Henrietta) s.k.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Fajcsák Henrietta (Seth F. Henriett)


 

 

!!! 100.000.000 MEGTEKINTÉS 2008 ÓTA !!!

© A honlapon található szövegek, képek, videók szerzői jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk törvénysértő. (Seth F. Henriett, 1980- ∞)

 

 

 

"Van az időnek egy olyan pillanata, melyben mindenféle autizmus látszik: a legenyhébb esettől a legsúlyosabb esetekig... Észre kell venni a pillanatot." (Seth F. Henriett, 2022)

 

"Hahaha. Szólaltam meg az összes játszma legvégén és a hasamat fogtam a nevetéstől... Az nevet, aki utoljára nevet. Felhúztam magam a színpadi függönyöket és komótosan, lassan bevallottam: egy szó sem volt igaz az egész életemből. A nézőtér tapsikolt tegnap még magának egy utolsót, ma azonban síri volt már a csend. Hatalmas a döbbenet... Elhittek belőlem mindent, mit nem lett volna szabad, azt is, mit alig lehetett: hazugság volt minden egyes szó, minden egyes tett és mozdulat. A leghazugabb azonban a mozdulat volt tán - amit ejtettem régen sokszor - ami utána rögtön eltűnt és nem vette észre senki sem... Hazug világot alkottam. Nem kellett volna vakon hinnetek, de most bűnhődni fogtok még, isszátok a levét mindörökre... Hahaha. Még sosem nevettem ekkorát. Egy életet a világért: vagy a világ hazugon is világ? Már úgysem tudjátok jóvátenni mindezt, gaz és alattomos tolvajok. Ám mielőtt lopnátok és csalnátok újból, gondoljátok meg legközelebb: és akkor mi van, ha az a másik csak színházat játszik és az egész világnál is veszedelmesebb? Azt lopjuk meg? Úgy elvakított titeket a pénz és a csacska kis anyagiasság, hogy azt sem veszitek észre, hogy a világot e szempontból a hazugság mocska irányítja: jó utat, tolvajok, ti utolsó nézőközönség. Jó tévutat, te tolvaj világ! Én mostantól fogva örökké csak nevetek... Ti meg csak nyugodtan szenvedjetek. Nem csak titeket, de az egész világot átvertem. Mostantól legalább tudjátok, hogy mind az, amivel az egész emberiséget tanítjátok, hazugság. Sosem létezett... Jonathan Smith néven ugyan olyan bűnöző voltam, mint amikor a New York-i szalonokból kölcsönöztem Down-kóros jelmezeket/maszkokat és adtam az ártatlanok ártatlanját. Vége. Leszámoltam veletek és nyilván, ha Jonathan Smith néven ezt le tudtam írni nektek szemrebbenés nélkül, akkor a Down-kóros színházi jelmezemben és maszkomban is le tudnám írni. Nektek örökre befellegzett, ti aljas világ... Sosem fogjátok kiheverni a vereségeteket."

 


(Feljegyzések Jonathan Smith, egy bűnöző naplója c. kiadatlan könyvből)

 

 

A honlap utolsó módosításának ideje:

© All rights reserved Minden Jog Fenntartva Seth F. Henriett (Fajcsák Henrietta) sk., Princess Vix (childhood nickname)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!